Näin saatiin myös vuosi 2012 pakettiin - vaikkakin hieman murheellisissa merkeissä {#emotions_dlg.wink}. Vuosi oli pienoista vuoristorataa kuten graafinen seurantammekin kertoo. Vuosi alkoi mollivoittoisesti mutta helmikuun puolessa välissä saatiin mukava putki päälle ja kassa kasvoi kohisten.

Allaolevasta kaaviosta näkyy vetojemme jakautuminen eri vedonvälittäjien kesken. Valitessamme vedonlyöntikohteita emme valittettavasti voi aina ottaa markkinoiden korkeinta kerrointa sillä vuosien saatossa monet vedonvälittäjät ovat asettaneet meille kovia panosrajoituksia tai estäneet vedonlyöntimme kokonaisuudessaan. Tällaisia vedonvälittäjiä ovat mm. Bet24, Bet365, Ladbrokes, Stan James ja William Hill. Jos olet heidän asiakas niin sinun kannattaa aina varmistaa josko heidän tarjoama kerroin vihjaamaamme kohteeseen olisi korkeampi kuin meidän vihjekerroin.

Pitäisikö rajoituksien antamisesta loukkaantua? Päin vastoin - siitä pitää mielestämme olla "ylpeä" sillä se on osoitus siitä että he katsovat meidän tietoa/taito/onni-tasomme olevan parempi kuin mitä heidän riskienhallintaosasto sallii.

{fusionchart id="2" Bookkerit 2012}

Kaavio perustuu 02.12.2012 tilanteeseen.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan - niin myös vuoden kolmas kolmannes. Viimeinen viikko romutti huipputuloksen mutta pääsimme silti maaliin. Ja komeasti...

Vuoden alusta alkaen olemme vihjanneet 1044 kohdetta joista osumia on kirjattu 622 kpl. Panostus on ollut 23725,10 € ja palautus 25100,26 €. Näin ollen suosittelemamme panostuksen mukaan 1000 € pelikassa on kasvanut jo lukemiin 2375,16 €. Joten 3/4 vuoden tuottoprosentti on 137,16% - kolmen kuukauden päästä tiedämme sitten lopullisen vuosituoton. Tietenkin vihjeiden hankinnastakin on aiheutunut kuluja - 175,00 € kun tilasit koko vuoden vihjepaketin viime vuoden joulukuussa. Kun se otetaan pois tuotosta niin puhdas tuotto on kuitenkin edelleen yli 120%.

Mitä vielä mietit? Tilaa nyt loppuvuoden vihjeet 75 eurolla! Laita mailia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kerro meille yhteystietosi - saat laskun 48 tunnin kuluessa sähköpostiisi.

{fusionchart id="2" Seuranta 2012}

VetoVeljet - voittavia vihjeitä jo vuodesta 2006.

Olet tässä: Home Seuranta