02.01.15, päivän vedot

 

KalPa - JYP(0), 2, 30*, 1,80, Pinnacle

 

KalPalla on karmea tilanne lasaretissa, 1-mv ja 4 pakkia sivussa, toki pakkipulaan haettiin apuja, 1* Mestis, A-jun ja TPS:ssa Nummelinin paluun myötä poppariosastolle joutunut Vittasmäki, mutta ei aukkoja vielä noilla paikata.

Tänään tulee vastaan hyvinkin fyysistä peliä pelaava JYP, jolloin puutteet varmaan näkyy, ainakin mv Perhoselle HIFK-debyytissä meni parikin maalia helponlaisesti, ei ainakaan tuon perusteella ole Kilpeläisen paikkaaja..

 

Kovavireinen JYP, 8 voittoa viim 10 otteluun, saa pelimme.

------ 

Lukko - Ilves, 1, 25*, 1,666, Pinnacle

Lukko(-1) - Ilves, 1, 10*, 1,909, Pinnacle

 

Vaikka Ilveksellä on alla 2 voittoa: jumbo Sportista ja syöksykierteessä olevasta TPS:sta, niin peliesitys ei kyllä vakuuta! On nyt kuitenkin 1 liigan heikoimmista.  

 

Tasoero on selkeä raumalaisten eduksi. Ilveksell' vielä iso miinus, 3 runkopelaajaa U20-kisoissa; hyökkääjöt Roope Hintz(4+7, 8. tehokkain) ja Aleksi Mustonen(5+13, 4.tehokkain), pakki Mäkelä(0+5), ja loukk Välimaa(h, 25 ott, 2+4) eli 4 runkopelaajaa sivussa, se on iso lovi hyvinkin kapeaan rosteriin.

 

Lukolla "valovuoden" parempi rosteri ja kotietu, Lukko saa pelimme.

----

Tappara-TPS, ei peliä

 

TPS:n peli aivan sekaisin, Elomon(valm) ekoissa peleissä näytti peli parantuvan, mutta mitä pidemmälle menty, sen sekavammakis esitys mennyt, pelin taso heittelee hurjasti pelin sisässä ja maalilla Lassila pudottanut tasoaan, kuvaavaa Ilvespelissä, Nummelin oli 3 kk totaalilevossa(silmä), 10 pv treeniä ja peliin, kentällä ei taukoa huomannut, mitä se sitten kuvaa?

Tappara herännyt, mutta ei vielä kuitenkaan ehkö n 60% suosikki kotona?

 

------- 

U20 MM

Ruotsi(U20) - Suomi(U20), u5.5, 25*, 1,694, Pinnacle

 

Panoksena välierä/kotiin lähtö.

 

Ruotsi oli vakuuttavaa lohkossaan, 4 voittoa maalein 18-6, mutta lohko oli varmaankin helpompi kuin Suomen lohko.

Suomi oli heikohko lohkossaan, sillä tärkein asia piiputi ja huolella, maalinteko, 5 tehtyä 4 otteluun, sillä ei oikein tuppaa pärjäämään.., muta Suomen onneksi, säännöt muuttui näihin kisoihin, nyt pääsi lohkosta 4 jatkoon, ed kisoissa vain 3 jatkoi, se olikin sitten Suomen onni, tuli, ainakin, 1 lisäpeli, mutta siihen 1 peliin jääkin nopilla esityksillä.

Rapakon takana, kapeissa kaukaloissa, kiekossa korostuu enemmän maalintekopeli, ja se ei Suomella ollut, tälläkään tasolla, vahvuus, toki oma pää pitänyt kohtuulla, päästetyt maalit, Saksaa vastaan 0, USA 1, Slovakia 2 ja Kanada teki 4 maalia.

 

Puolivälerässä varmaan pelataan alkusarjaa tarkempaa, ja u5.5 on pelimme, odotamme Suomen maalinteon tökkivän, mutta mv-peli on Suomen vahvuus.

Location (Map)

03.01.15, POR
01.01.15 ENG Premier League

Related Posts

 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment
Olet tässä: Home Vihjeet VetoVeljet 02.01.15, päivän vedot