03.01.13, FIN

Muutama veto illan Liigaan

 

Lukko(-0.5) - Pelicans, 1, 30*, 1,769, Pinnacle

 

Lukolla palaa kaukaloon Nummelin, Mikkola ja Tukonen, eli aika kovin vahvistuu 

 

Pelicans sai viimeksi SaiPaa vastaan 11 ottelun tappioputkensa poikki, mutta enemmän siinä oli SaiPan surkeutta kuin Pelicansin hyvyyttä.

Pelicans on Smolanekin myynnin myötä sukeltanut.., ja syvälle, emmekä usko SaiPa-voitosta huolimatta suunnan kauheasti muuttuvan, materiaali hyvinkin rajallinen, eikä Aravirta penkin päässä saa joukkuetta ainakaan syttymään.

 

Lukko selkeästi parantuvan kokoonpanon ja kotiedun turvin saa pelimme.

----------

HIFK - Kärpät, 2, 25*, 2,30, PAF (Unibet)

 

HIFK; n peli hiukan yskähdelyt viime aikoina 3 tappiota viim 4 otteluun, eikä esitykset ole häikäissyt, viim Jokereita vastaan oli aika aseeton, nyt Kärpät selkeästi kovempi ryhmä, jolla ratkaisijoita riittää joka kentässä.

HIFK ei myöskään Lukko  ja SaiPa-tappioissaan vakuuttanut, ja voitto tuli Pelicansista, missä Pelicans sortui tehottomuuteensa ja antoi pari lahjaa kaupan päälle -> 0-3-

 

Kärpät on 25* viimeisestä 27 ottelustaan.., ei mene enää onnen piikkiin...., mahtava materiaali ja huippuvalmentaja, joka saanut joukkueen sitoutumaan vrt Aravirta ed kaudella, joukkue floppasi ihan kohtuulla, tällä kaudella pohjoisen juna on jyskyttänyt  vahvasti, ja käy illalla hakemassa Helsingistä pinnat.

 

Kärpät saa pelimme.

------

SaiPa - Blues(+0.5),2, 15*, 1,917, Pinnacle

 

SaiPan paluu tauolta ollut heikko, ensin Blues nollasi, 3-0 Espoossa, eikä SaiPalla ollut mitään jakoa.  Viimeksi shokkitappio kotona, kun pitkässä tappio kierteessä oleva Pelicans läi lunta tupaan, 2-5, siinäkin SaiPa oli heikko/surkea, mm 5 min yv, josta vajaa 2min 5-3 yv, ei tulosta jne.

Tuossa ottelussa loukk Markkanen(1-mv) ja Koho(runkopakki), mutta pelaavat tänään mahdollisesti.

 

Blues saa tasoituksella pelimme.

 

........

HPK - Jokerit, ei peliä

 

Jokerit(0), 1,98, Pinnacle oli harkinnassa.  Valtosen hypättyä 1-valmentajaksi, pelitapa muuttui melko radikaalisti, nyt hyäkkäyksiin lähdetään vauhdilla, muutenkin peli-ilme aivan eri luokkaa kuin Lämsän aikaan, myös Ruotsista tullut Walter(kh) väläytteli osaamistaan ed ottelussa, vaikkakin debytoi ilman yhteisiä harjoituksia, nyt muutamat harkat alla, muutenkin pieni tauko teki hyvää, nyt Valtonen saanut paremmin ajettua muutoksiaan sisään.

 

 

 

 

Location (Map)

04.01.13, SPA
Viikko 52/2013

Related Posts

 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment
Olet tässä: Home Vihjeet VetoVeljet 03.01.13, FIN