08.05.14, FIN

Veikkausliiga vedot

 

MyPa - TPS, 1, 25*, 1,833, Pinnacle

MyPa - TPS, TPS u0.75, 10*, 1,80, Sbobet

 

MyPalle 1. tappio tuli vkoloppuna saarelta(MIFK), nyt taas kotona, isompi kenttä ja muovi tuo ison edun MyPalle 

MYPAn pelaajiston terveystilanne ei ole muuttunut.

MyPa aloittanut vahvasti kauden, 3 2 1, mikä tärkeintä maalinteko toimii, 10 tehtyä maalia, tänään TPS, varmaankin aiempia vastuksia "helpompi"

 

TPS pelannut positiivisesti alkukauden, ottaen huomioon;

TPS:n pelaajista ed kaudella 8 pelasi Kakkosta ja 1* A-junnut Karlsruhe ja JJK..

Mutta se on myös näkynyt maalinteon vaikeudessa, 1 tehty maali 5 otteluun, vaikka paikkoja ollut..., mutta hyppäys Kakkosesta Veikkausliigaan on huima, nyt ei ole enää aikaa miettiä, ja se myös näkynyt, kummassakin päässä.

 

Toki vastustajien osin aliarviointi/vajaa miehistö tehnyt TPS:n esityksistä paremman näköistä, Veritaksella MIFK velttoili, silti 0-1, viimeksi RoPS Malisen sanoin "annoimme alkuun TPS:n pelata omaa peliä ilman painetta.." ja täydessä sillassa olivatkin, TPS myllytti, kulmat 1. puoliskolla 6-0, mutta tulos tuttu, ei maalia..

Malinen myönsi harkinneensa jo 25 min kohdalla vaihtoja, mutta otti riskin ja puolustustaisto riitti 1. puoliskolla.

 

2. puoliskolle RoPS muutti systeemin ja teki 2 vaihtoa, sitten olikin sillassa TPS, ja lt 0-2, toki varsinkin 0-2 oli de Johnin täydellinen lahja, eikä 1.maalissa de John ihan syytön ollut.

 

TPS puolustus tekee varsinkin paineen alla hurjasti virheitä, osin kokemattomuuttaan, toki ilman painettakin tulee hasardeja.., ja hyökkääjät ei osu edes ladon seinään...

 

RoPS pelissä Rähmönen otti punaisen, ja se on huikea lovi puolustukseen, mutta myös hyökkäykseen, sillä Rähmösen oik laidan nousuista tullut tosi paljon keskityksiä maalille/hyökkäyksen avauksia, myös kk Hradecky loukk nilkan RoPS pelissä, pelikunto ?, jos Hradecky vielä pois.., sillä ke myytiin C Trafford(kk, 2* av, 3* vaih) KuPsiin, niin vaikeaa onkin jo pelin teko/puolustaminen.

 

Emme usko MyPan lankeavan TPS:n aliarvioimiseen, ja tänään TPS vaillinainen rosteri -> kotivoitto ja TS u0.75 pelimme

 

TPS u0.5  2,25, Veikkaus, mutta u0.75 mielestämme parempi.

-------

Jaro - VPS, u2.25, 20*, 1,82, 12bet

 

Jeremenko tehnyt, taas kerran, hienoa jälkeä Jarossa, 3 1 2.

Poissaolijoita ei ilm ole, ja kyseessä Lakeuden Derby, eli normaalia isommat panokset.

 

VPS

 5/5 u2.5

- Simpson(p, 5* av, 1m), Nganbe(h, 3* av), Morrissey(h, 1* av) ja Stewart(h, 2* av) + epävarmat Parikka(h, 3* av, 1* vaih), Strandvall(h, 2* av, 1* vaih, 1m)  

 

VPSlla maalintekijät telakalla, niinpä u2.5 pelimme, toki harkinnassa oli Jaro(-0.25), 1.95, 188bet, mutta u2.25 ainoa pelimme.

 

------

KuPS(-0.25) - RoPS, 1, 20*, 1,901, Pinnacle

 

KuPS aloitti Rajamäen alaisuudessa pirteästi, 1-1 Interin kanssa Turussa, mikä tärkeintä esitys oli pirteä, pyrittin Rajamäen oppien mukaan, nopeisiin vastahyökkäyksiin, ottelussa KuPS oli lähempänä voittoa kuin Inter, hallitsi ottelua, mutta 1-1 lt, toki hyvä alku ed päivänä tulleen valmentajan avaukseksi, nyt ehditty jo paremmin tutustumaan toisiinsa, ja joukkue vahvistui, kun C Trafford(kk, 2* av, 3* vaih) tuli TPS:sta, missä ei saanut mieleistään roolia ja halusi siirron, nyt on paikka näyttää.

 

RoPS ei kaudella ole häikäissyt, maalinteko tökkii, 6 ott ja 4 tehtyä, vaikka TPS kaatuikin 2-0(kts MyPA -TPS).  RoPS pelannut 4/6 kotona

Kokko(h, 4*a v, 1m, 2013 paras maalari) ja Virtanen(kk, 5*a v, 1* vaih) mainittavimmat sivussa, mutta sitäkin tärkeämmät joukkueelle.

---------  

HJK - IFK Mariehamn, ei peliä

 

HJK

Mac Kandji ei ehdi pelikuntoon vielä torstaiksi, mutta muiden sunnuntain ottelun väliin jättäneiden suhteen on toivoa. Mika Väyrynen on harjoitellut joukkueen mukana kuluvalla viikolla ja myös Mikael Forssell palasi treeneihin keskiviikkona. Kummankin esiintyminen torstain ottelussa ratkeaa vasta pelipäivänä. Teemu Tainio ja Valtteri Moren ovat kärsineet viikolla lievistä kolhuista, mutta lienevät jo pelikunnossa torstaina(HJK.fi).

 

MIFK 

--------- 

Lahti - Inter, ei peliä

 

Lahden pelaajistossa on pieniä muutoksia

- Rafaeli, Korte ja Sesay, kaikki 50/50

+ Pyry Kärkkäinen palaa 

 

Inter

- Aho, Kauppi, Laiho jo aiemmin ja uutena H Lehtonen 

---------------

SJK - Honka, ei peliä

 

SJK

- Pelvas(h, 2* av, 1* vaih, 1m)

+ pk:sta palaa Dorman(p, 2* av)

 

Honka

- Vasara(kk, 3* av) ja Brister(kk, 5* av, 2m) mainittavimmat 

+ Viitala(mv, 5* av) tervehtynyt kuumeesta + Crystal Palace  laina Ghassimu Sow, pelilupan kunnossa.

  

 

 

 

Location (Map)

08.05.14, SWE
07.05.14, SWE

Related Posts

 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment
Olet tässä: Home Vihjeet VetoVeljet 08.05.14, FIN