12.6.18

Veikkausliiga
Turku, puolesta ja vastaan


Inter - PS Kemi, 1, 30*, 1,52, Sbobet
Inter(-1) - PS Kemi, 1, 10*, 1,90, Sbobet

Interin valm Piccareta lähti oma-aloiteisesti, mikä varmaan tuo peli-iloa, mikä olut jo pidempään aistittavissa eityksissä, myös pelaajien puolelta selkeitä näkemyseroja/kyseenalaistamisia valm päätöksiin on esiintynyt viime peleissä. Tilalle tulevat kokeneet Allen & Virtanen osaavat kuitenkin pitää kuria.
-----------
SJK - TPS, 1, 20*, 1,98, Pinnacle
SJK(-1) - TPS, 1, 10*, 3,01, Pinnacle

SJK flopannut alkukauden, mutta Eremenkon tulo piristi otteita, vakkakin karmeat poissaolot ko otteluissa joukkuetta kiusasivatkin, nyt joukkue vahvistuu kun lasaretista palaavat; Tendeng, Mustoe ja Ions.
TPS on pelannut tasollaan, ainakin omasta mielestäni, TPSlle mestaruus on säilyminen. Joukkue on käytännössä ed kauden Ykköstä tahkonnut, ja hyvin kapea rosteri, eli vaihtopenkillä ei riitä enää tasoa, toki ei tuo rosterikaan kauheita hurraa-huutoja aiheuta. Vahvistuu, kun Viscosi, Holma ja Jakonen käytettävissä, toki Blomqvist.vastaavasti uutena sivussa. TPS:n heikkous ollut viimesitely, 5,3 % tehokkuudella menty, 2.heikoin viimeistelijä ollut Lahti(7,9%), vastaavasti tehokkain RoPS(16.1%) ja kyllähän tuon eron hyvin sarjataulukossakin näkee.

13.6.18
10.6.18

Related Posts

Olet tässä: Home Vihjeet VetoVeljet 12.6.18