14.5, FIN, 2 div Bx3


Ilves-Kissat – BK-46, 2, 1,70, 35*, Nordicbet(Ladbrokers, Sportingbet, Betsson)
Jazz - MuSa, 1, 1,50, 30*, Ladbrokers
ÅIFK - TiPS, 1, 1,50, 25*, PAF (Ladbrokers)

----
I-Kissat oli "sipannut" 1. ott TiPS(v) 1-2, jo 1. puoliskolla, viim 1-1 Jazz(k) oli jaksettu jo 2. puoliskolle.., ja taktisita(?) syistä, ottelussa ei ollut esim pallopoikia! No olipa enemmän aikaa palautua..
- Toisen puoliajan pelimme oli paljon parempaa, ja paine oli koko ajan Ilves-Kissojen maalilla. Saimme luotua useita tilanteita, mutta viimeistely ei ollut kunnossa, Virtanen harmitteli.
- Ilves-Kissoilla ei ollut pelissä oikeastaan yhtään paikkaa, ja silti he tekivät yhden maalin, Virtanen totesi.(ote Jazzin sivuilta ko ott)
I-Kissat on Kraftin ja TiPSin kanssa varmaan lohkon heikoimpia, BK-46 taas kärkiryhmää, ja avannut vahvasti, 2-o sarjanousija TuTosta ja  3-o myös nousijasta, eli TiPS, ja I-Kissat noita ehkä vieläkin heikompi.
-------------
Jazz kaatoi 4-1 TPVn (ed kausi 1 div), ja siten 1-1 I-Kissojen kanssa, vaikka selkeästi hallitsikin.
MuSa hävisi 1-4 P-Iiroille, ja nuhjasi surkean LoPan kanssa 0-0, joukkue heikentyi ed kaudesta, ja ed kauden paras maalintekijä Ruisniemi(11 m) vieläkin "telakalla"
Jazz pari luokka parempi ja kotietu.
---
ÅIFK hävisi JäPS 3-4(k), mutta kaatoi nousija Kraftin 3-1(v), nyt vastus sarjan heikoimpia, ÅIFKlla on paljon nuoria, nälkäisiä ja vauhdikaita, pelipaikoista taistelevia nuoria, TPS A-jun, ed kauden Sinimustien nuoret siirtyi pääosin ÅIFKn, joten vauhtia riittää, 28 pelaajaa vahvuudessa, huima määrä esim MuSalla 18 pelaajaa...
TiPS on sarjan 1 heikoimmista

 

PS Otteluita aukeaa myös varmaan la Aasiassa, ainakin ÅIFK-TiPS, koska menen raportoimaan sen!

14.5, GER x2
12.5, FIN x3

Related Posts

 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment
Olet tässä: Home Vihjeet VetoVeljet 14.5, FIN, 2 div Bx3