18.11.14, FIN

 

Ässät - Kärpät, 2, 25*, 2,15, Expekt  

Ässien la voitto SaiPasta, ei ollut niinkään Ässien hyvyyttä, vaan ottelu ratkesi SaiPan tehottomuuteen, mm 5 min yv:lla ei edes kunnon laukauksia saatu, myös mv-peli epäonnistui SaiPalla surkeasti, lt 2-3 ja torjunnat 13-35!

Tuota aiemmin kaatui TPS, joka vaihtoikin sen jälkeen valmentajaa..

Ässillä puutuu puolustuksesta Sammalkangas, ja Stafford varmaanki pelikiellossa, puski la vastustajaa päällä, mutta Liigalla ollut nyt niin kiirettä, että eivät ole ehtineet vielä asiaa käsitelllä, mutta onhan tässä ottelun alkunn vielä aikaa...

Pakkien tuuraajat ovat nuorisokaartista, eli kovaan testiin ovat joutumassa, Kärpissä kun tuota laatua riittää useampaankin ketjuun.

 

Kärpät on voittanut 6 viim otteluaan. tappio lokakuussa Pelicansille aiheutti pienen palaverin, tuon jälkeen Kärpät alkanut pelata tasollaan, niin Liigassa kuin CHL:ssäkin.

 

Ässilää vain 3 voittoa viim 14 otteluun(SaiPa, TPS, Sport), ed mainituissa otteluissa ollaan johtoasema hukattu 7*, mikä kertoo melkoisesti heikosta itseluottamuksesta.

 

Kärpät on kovassa iskussa, väh pari luokkaa Ässiä laadukkaampi.

 

Kärpät saa pelimme.

---

Myös Blues - Lukko(0), 2, 1,729, Pinnacle, oli harkinnassa, mutta rajatapaus, ei peliä

Location (Map)

19.11.14, BRA
17.11.14, ei pelattavaa

Related Posts

 

Comments 1

Already Registered? Login Here
Petri Kangasniemi on 18.11.2014 14:15

Kävin katsomassa ottelun paikan päällä. Jääkiekosta en hirveästi mitään tajua, mutta tässä kuitenkin muuutama havainto.

Ässillä oli hyvä ilme pelissä, ja Riksman maalilla pelasi hienon pelin. Joukkue pystyi mielestäni varsin hyvin kontrolloimaan Saipan hyökkäyspeliä, eivätkä lappeenrantalaiset päässeet kuin muutamaan otteeseen huippupaikoille. Ässien 5 minuutin jäähyn aikana Saipan ylivoimapeli oli erittäin saamatonta. Porilaiset käyttivät tehokkaasti paikkansa.

Saipa oli kaikenkaikkiaan suuri pettymys. Joukkueen puolustuspeli ei etenkään vakuuttanut, kiekollinen peli oli erittäin vaisua ja virheitäkin tuli ihan liikaa. Markkasta en lähtisi syyllistämään, sillä kaikki Ässien maalit tulivat maalin edestä. Puolustajista ei oikein ollut maalinedustalla apua.

0
Kävin katsomassa ottelun paikan päällä. Jääkiekosta en hirveästi mitään tajua, mutta tässä kuitenkin muuutama havainto. Ässillä oli hyvä ilme pelissä, ja Riksman maalilla pelasi hienon pelin. Joukkue pystyi mielestäni varsin hyvin kontrolloimaan Saipan hyökkäyspeliä, eivätkä lappeenrantalaiset päässeet kuin muutamaan otteeseen huippupaikoille. Ässien 5 minuutin jäähyn aikana Saipan ylivoimapeli oli erittäin saamatonta. Porilaiset käyttivät tehokkaasti paikkansa. Saipa oli kaikenkaikkiaan suuri pettymys. Joukkueen puolustuspeli ei etenkään vakuuttanut, kiekollinen peli oli erittäin vaisua ja virheitäkin tuli ihan liikaa. Markkasta en lähtisi syyllistämään, sillä kaikki Ässien maalit tulivat maalin edestä. Puolustajista ei oikein ollut maalinedustalla apua.
Olet tässä: Home Vihjeet VetoVeljet 18.11.14, FIN