23.01.15, FIN

 Tappara - TPS, 1, 35*, 1,68, Veikkaushuone

TPS:n taustat on täysin sekaisin, taistelua vallasta, VMP:n Savolainen savustettiin/ostettiin ulos → siirtyi ex tj:n kanssa futispuolelle, sillä 2 hlövuokraus yhtiötä ei mahdu saman katona alle, eli  Eskolan, uusi tj, firma nousi tilalle, samalla Kiprusoffien osuus lisäänty jnei, samalla hallitus uusiksi, valmentajalle potkut, uusi UTJ, Niittymäki otettiin 2 kk koeajalle.., varmaan ehtiikin vakuuttamaan sinä aikana, ja alkuviikosta lähti, ainakin omasta mielestäni, 1 suurin syy menestmättömyyteen, eli ex UTJ, alennus pelaaja koordinaattoriksi hallitusmuutosten jälkeen, eli Ari Vuori (töissä 8v, paras runkosrja sij 6. ja 7* 10 tai huonompi)  

 Eskola, uusi tj, lupasi olla puuttumatta joukkueen asioihin, parin viikon jälkeen Lasch ja tj nokittelevat lehdistässä toisiaan!!

 Lasch ”ei ole hyvä olla.” ja tj "Jos joku haluaa pois, hän saa lähteä. Kenen sydän 

sykkii Tepsille, hänet pidetään....Ei meillä ole pakko pelata, eikä Ryan Lasch johda 

tätä seuraa,” 

Uusi valm Elomo vie kohti täystuhoa, mutta egoa riittää vaikka useammallekin!

"Mun kokemus jääkiekosta kyllä riittää tässä 

sarjassa valmentamiseen, samoin mun 

valmennustiimin." Elomo kertoi Kärpät-tappion jälkeen, siis valmentaja, jolla ei ollut kokemusta päävalmentajana toimimisesta, ennen Suikkasen savustamista, mutta toki huima 20 ottelun kokemus nuorten SM-liigasta varmaankin riittää?

No, sarjataulukostahan sen näkee.., 23 ott ja 5 voittoa ja yht 19p, Elomolla syytä ollakin ylpeä!

Taustat taistelee vallasta, kukaan ei välitä joukkueesta, ja jälki on karmeaa...

 Ainoa mikä TPS:ssa on, pelaajien kannalta hyvää, säännöllisesti, pitkät kesälomat!

Nyky TPS on niin sekaisin, että vaikeaa on voittaa mitään joukkuetta Liigassa, saati vahvaan vireeseen noussutta Tapparaa(7 voittoa viim 10 otteluun),  vieläpä vieraissa, kun vieras pelaaminen(kaan) ei nappaa, surkein vieras.

Tappara saa kassikaupalla peliä!

 Ps Huvittava teksti päivän TS:ssa tj Eskola kertoo;

" TPS:n pelaajahankinnoista vastaa jatkossa isompi ryhmä...  

– Kaikilla pitää olla yhteinen pitkän linjan visio TPS:sta. Ei voi olla niin, että alamme vasta huhtikuussa miettiä, mitä tarvitsemme seuraavalla kaudella. 

TPS palkkaa Vuoren tilalle uuden pelaajakoordinaattorin kauden päätyttyä. Samalla hakuun tulee myös urheilutoimenjohtajan paikka. 

– Laitamme urheilutoimenjohtajan ja pelaajakoordinaattorin tehtävät hakuun touko-kesäkuussa..", huh huh, mitä logiikkaa

-----

SaiPa - Pelicans, 1, 30*, 1,76, Veikkaushuone

 

SaiPalla vahva esitys viimeksi, JYP kaatui 3-2 vieraissa(JYP, 2. kotitappio 21 otteluun!), tuota ennen kylvetettiinkotona, juuri Pelicans 4-1.

 

Pelicans on sarjassa oikealla paikalla, tuolla rosterilla ei juuri enmpään ole mahkuja, myös useiden avainpelaajien loukkaantumiset vaivannut pitempään, viime ottelun jälkeen putosi rosterista Hakulinen ja Tuhkanen, tänään saadaan 6 pakkia kasaan, kun Lukon Jaatinen ja Kärppien Niemelä jatkavat lainapestiään puolustuksessa, hyökkäykseen haetaan täydennystä A-junnuista, eli aika heppoiset eväät iltaan.

 

SaiPa saa pelimme.

-------  

Sport - Ilves, ei peliä

 

Ilves ilm vahvistuu illaksi, jos huhutut paluut tapahtuu, eli tehoissa 9. Antti Tyrväinen(36, 5+6), 12. Jarkko Näppilä(24, 3+5), 14. Tommi Välimaa(25, 2+4) käytettävissä, mutta varmuus vasta n 13, kun kokoonpanot julkistetaan, mutta mikäli ovat vielä sivussa, niin Sportin  2.50, Veikkaushuone, on pelin arvoinen.

Location (Map)

23.01.15, FRA
21.01.15, päivän vihjeet

Related Posts

 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment
Olet tässä: Home Vihjeet VetoVeljet 23.01.15, FIN