23.09.14 ENG Capital One Cup

Liigacupiin päivän viimeiset petsit.

 

Liverpool - Middlesbrough (+1), 2, 25*, 1.92, 188bet

Poolilla alla kaksi tappiota ja viikonloppuna edessä Merseysiden derby - kierrätystä luvassa. Mboro on aloittanut kauden mukavasti ja on nyt kolmen ottelun voittoputkessa Championshipissa. Kotijoukkueelta sivussa varmuudella Johnson, Can, Flanagan, Allen ja Sturridge, luultavasti lepoa saa pienten vammojen takia myös Henderson ja Coutinho. Borolta pk:ssa Whitehead mutta Ayala palaa. Kierrätys ja poissaolt nostavat Boron maistuvaksi vaihtoehdoksi.

Fulham - Doncaster (+1), 15*, 1.67, 188bet

Liigasta pudonnut Fulham on valahtanut Championshipin pohjalle heti alkukaudesta, valmentajakin on jo kenkästy pihalle. Rovers kohenteli League 1 asemiaan viikonloppuna voittaessaan kärkipään Chesterfieldin ja saakin muutaman pelimerkin taaksensa.

Arsenal - Southampton (+0.5), 2, 20*, 2.00 188bet

Ennakkoasetelmiltaan kierroksen ehdoton huippukamppailu kun liigakakkonen vierailee liiganelosen kotona. Tykkimiehet kuitenkin kierrättävät kunnolla ja Sotonin valmentaja Koeman sanoo että emme ota riskejä mutta pelaamme normaalisti kovimmalla mahdollisella kokoonpanolla. Arsenalilla sivussa sairastupalaiset Giroud, Gnabry, Walcott, Sanago, Monreal ja Debuchy...

24.09.14, FIN
23.09.14, FIN

Related Posts

 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment
Olet tässä: Home Vihjeet VetoVeljet 23.09.14 ENG Capital One Cup