30.01.15, FIN

 

Pelicans - TPS, 1, 30*,1,70, Unibet

 

TPS on umpisurkea, pelaajia ei kiinnosta, eikä valmentalla ole ammattitaitoa eikä kunnioitusta, se myös näkyy, 10 tappiota putkeen ja 1 rl-voitto viim 18 otteluun, siitä on jo paha laittaa edes paremmaksi, siis ikimaailmassa!

Nyt TPS-johto teki odotetun liikkeen, ensin myytiin Koskiranta ja nyt illalla lähti Lach, viime kaudesta myytiin 2* kultakypärä, tällä kaudella laitettiin vielä paremmaksi, TOP 5 pelaajista vasta 4 myyty ja eiköhän tämän hetkinen kultakyprä Gyspers(p, 3+14!!!) viel ehditä myymään, jos joku on kiinnostunut, niin ja TOP6 Tukonen ja TOP8 Kumeliauskas ovat loppukauden telakalla.

 

Onneksi saatiin uudet ukot toimistolle, riiittää ainakin haastetta sponsori ja kausari myynnissä, sen verran uskottava tuote kyseessä..

 

Vaikka Pelicansin kerroin vain 1.70, sekin riittää, sillä nyky TPS häviäisi aika monelle Mestis-jengille, siellä kun enää junnut edes yrittää..

Odotellaan innolla myös la Blues ottelun kertoimia, halli lienee kuitenkin "kohtuu" tyhjä, fanit uhanneet mm boikotilla, ja la-ilta kruunaa kaiken, pelaajien ja fanien laivaristeily, ei taatusti voi parempaan paikkaan tulla, mikäli pelaajat uskaltaa sinne lähteä, pelkäsiväthän he jo F-junnujakin...

Location (Map)

30.01.15, FRA
29.01.15, FIN

Related Posts

 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment
Olet tässä: Home Vihjeet VetoVeljet 30.01.15, FIN